Onze poffertjes

 

We bakken poffertjes op basis van natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit de streek. Zo komt het meel van molen de Hoop uit Zevenaar en eieren van de kippenboer Wegdam uit Lochem. Bij speciale gelegenheden en waar mogelijk, maken we ook gebruik van verse melk van een lokale boer.

 

"Waarom zijn jullie poffertjes zo lekker?"

 

Hoe leuk dat we deze vraag keer op keer krijgen. Twee jaar lang hebben we er over gedaan om het perfecte poffertje te ontwikkelen met een goede luchtigheid, een perfecte garing en een overheerlijke maak. 

 

poffertjes-1

 

We bakken in Rijst olie

Rijstolie zit vol vitamines E en anti-oxidanten. Omdat rijst olie een rest product is hoeft er voor deze olie geen oerbossen gekapt te worden voor landbouwgrond. Goed voor het milieu en je gezondheid dus! Daarnaast kan deze olie goed tegen verhitting en geeft de olie geen smaak af, zodat dat je de poffertjes kan proeven en niet de olie.

 

 

Lekker zelf toppen

Wat het bij ons bijzonder maakt, is dat je bij ons zelf je poffertjes mag versieren met de allerlekkerste sausen en vrolijke garnering. Niet alleen maakt dat het extra lekker, maar bovendien extra leuk om te doen.

toppings-1

Allergenen

De allergenen die onze poffertjes bevatten zijn: melk, ei en gluten. Standaard bieden we ook een vegan variant poffertjes aan, die we speciaal bakken voor mensen met een vegan dieet of een melk en ei allergie.