Boek nu! 

Lees meer over je favoriete kraam en laat ons de lekkernijen voorzien op jouw fees of evenement.

Jojo Tentopstelling
€ 850

JoJo Poffertjes Tentopstelling

Maak je evenement speciaal met onze JoJo Poffertjestent. Trakteer je gasten op verse, ter plekke gebakken poffertjes. Als de meest betaalbare en flexibele keuze past deze tent perfect bij elk evenement. Of je feest nu binnen of buiten is, de JoJo Poffertjestent is altijd een geweldige optie voor al je feesten en partijen.

Poffertjestent boeken

De JoJo Poffertjestent is onze meest flexibele en betaalbare optie. Met een vrolijke uitstraling die onmiddelijk aandacht trekt, biedt deze tent een aanpasbare opzet met of zonder wanden. Dankzij zijn compacte formaat van 3 x 3 x 3 meter en omdat de kraam volledig inklaarbaar is, heeft hij toegang tot bijna elke locatie, zelfs door standaard deuren.


Een tentopstelling boek je standaard voor een half dagdeel (max 4 uur) met een capaciteit van 100 porties per uur poffertjes met boter en suiker per uur. Als optie kun je extra toppings toevoegen, onbeperkt koffie en thee (<100 per uur) en een overdekte zithoek. Wil je meer capaciteit of een echte barista opstelling neem dan contact met ons voor een gerichte offerte. 


Voor binnenfeesten zijn ook speciale elektrische ovens beschikbaar, geef dit van te voren aan.

€ 1150 

JoJo Poffertjes Bakfiets

Breng je evenement tot leven met de JoJo Poffertjes Bakfiets. Deze authentieke, mobiele lekkernijenkeuken brengt de gezelligheid en smaak van versgebakken poffertjes naar je toe. Geschikt voor binnen en buiten, onze bakfiets past zich moeiteloos aan elk evenement aan. Met een capaciteit van 150 porties per uur is het de perfecte toevoeging voor elk feest, groot of klein. Kortom, een sfeervolle, smakelijke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Bakfiets boeken

Een poffertjesbakfiets boek je standaard voor een half dagdeel (max 4 uur) met een capaciteit van 150 porties poffertjes met boter en suiker per uur. Als optie kun je extra toppings toevoegen, onbeperkt koffie en thee (<100 per uur) en een overdekte zithoek. Wil je meer capaciteit of een echte barista opstelling neem dan contact met ons voor een gerichte offerte. 


Heb je een binnenlocatie waarbij de hoogte een probleem is? Stuur ons een bericht want dan zullen we onze nostalgische bakfiets zonder overkapping inzetten uitgerust met elektrische ovens. Deze heeft geen meerprijs.    


De kraam is 4,5 meter lang, 3 meter diep en 3 meter hoog. Voor beide kramen is een doorgangsbreedte van 1,50 meter nodig.

€ 1750

JoJo Poffertjes Barkas foodtruck

De JoJo Poffertjes Foodtrucks zijn, in hun opvallende rood en diepblauw, een unieke toevoeging aan elk evenement dankzij de authentieke Barkas trucks uit de jaren '50. Deze trucks transformeren elke gelegenheid in een interactieve ervaring waarbij bezoekers rond de truck kunnen lopen en het poffertjes bakken op ooghoogte kunnen volgen. Ze bieden meer dan alleen een lekkernij; ze zijn een levendige tentoonstelling op wielen, compleet met een verzameling van nostalgische decoratie zoals bijvoorbeeld: oude melkbussen, muziekinstrumenten en oude jute zakken. 


De Barkas foodtruck boeken

Een foodtruck boek je standaard voor een half dagdeel (max 4 uur) met een capaciteit van 250 porties poffertjes met boter en suiker per uur. Als optie kun je extra toppings toevoegen, onbeperkt koffie en thee (<100 per uur) en een overdekte zithoek. Wil je meer capaciteit of een echte barista opstelling neem dan contact met ons voor een gerichte offerte. 


De foodtrucks zijn door hun ruime afmeting van x 7,5 meter een echte nostalgische aankleding voor jouw evenement

!I In de afgelopen 10 jaar met deze toppers heel vaak mogen samenwerken. Buitenom dat ze de lekkerste poffertjes van de regio hebben hebben ze ook verassende toppings en zeer mooi aangeklede stands en trucks. Op nog heel veel toffe klussen samen!!!!

Woodies eten en drinken

JoJo  Poffertjes op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.