JoJo Poffertjes foodtruck! 

Geef jouw evenement een unieke sfeer met deze unieke Barkas foodtruck uit de jaren '50

Foodtruck boeken?


Jouw gasten op oer-Hollandse gezelligheid trakteren?

Maak elk evenement onvergetelijk met de JoJo Poffertjes foodtruck. Verwen je gasten met versgedraaide lekkernijen, recht voor hun ogen. Onze JoJo Poffertjes trucks, één in het rood en één in het blauw, zijn open ontworpen zodat ze perfect passen op een centrale plek zonder het uitzicht op het evenement te hinderen.

JoJo Poffertjes, het draait altijd op iets goeds uit!

De Barkas foodtruck

De JoJo Poffertjes foodtrucks zijn unieke oude Barkas voertuigen uit de jaren '50, echte blikvangers op elk evenement. Wat deze foodtruck extra bijzonder maakt, is dat je er helemaal omheen kunt lopen en alles op ooghoogte gebeurt. Zo zie je precies hoe we de poffertjes bereiden en kun je gemakkelijk een praatje met ons maken 🙂. Het is alsof de truck een klein, gezellig tentoonstelling op wielen is, gevuld met leuke vintage spulletjes zoals oude gitaren, accordeons en oude jutte zakken. Geniet van versgemaakte lekkernijen en voel de sfeer van deze nostalgische authentieke poffertjeskraam. Zo wordt elk evenement, groot of klein, echt speciaal.

Foodtruck boeken?


Extra informatie

De foodtruck biedt een standaard capaciteit van maximaal 250 porties per uur. Op aanvraag kan onze truck ook worden opgeschaald naar 375 porties per uur.  Standaard kan deze truck worden uitgebreid met Jura koffiemachines, maar voor een compleet aanbod kan er tevens eenvoudig een barista opstelling aan worden toegevoegd. Dankzij het open ontwerp van de foodtruck is er meer interactie met het personeel mogelijk en is de foodtruck geen doorn in het oog maar een gezellige toevoeging. Qua afmetingen is de foodtruck de grootste en meest ruimtelijke kraam die we hebben met een lengte van 7 meter en een diepte van 5 meter.

Terras

De foodtruck is ook uit te breiden met ons gezellige terras, perfect voor als je wat extra zitplekken wilt toevoegen. Dit terras komt met bierbanksets in onze vrolijke huisstijl. Om ervoor te zorgen dat iedereen droog blijft, kunnen we het terras overkappen met onze 3 x 3 m tenten. Deze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er geen regen tussendoor komt. We kunnen ook extra zijwanden plaatsen om de wind of regen tegen te gaan en een terrasheater toevoegen om iedereen lekker warm te houden.


Net als onze andere kramen voldoen deze tenten natuurlijk aan al de veiligheidseisen voor brandveiligheid.

€ 1750,-

JoJo Poffertjes foodtruck

De JoJo Poffertjes foodtruck, zorgt voor een speciale ervaring met z'n unieke jaren '50 Barkas voertuig, vol met leuke, oude spulletjes. Hij biedt een capaciteit van 250 porties per uur en is uit te breiden met een professionele barista machine. Het open ontwerp maakt het makkelijk om mee te kijken met onze poffertjesbakkers, zonder dat het overzicht op je gelegenheid wordt geblokkeerd. Deze kraam kunnen we op aanvraag opschalen tot 375 porties per uurToppings, koffie of een terras kun je eenvoudig toevoegen aan je boeking.


Inbegrepen:

Maximaal 4 uur lang bakken tot 750 porties met boter en suiker, door ons ervaren personeel.


Niet inbegrepen:

9% btw. Reiskosten vanaf de Achterhoek €0,85 per km. 


Neem contact op voor beschikbaarheid.

Onze andere kramen!

Bakfiets

De JoJo Poffertjes bakfiets, met een vintage brombakfiets uit de jaren '60, is beschikbaar met of zonder kap, perfect voor zowel binnen- als buitenlocaties!
Jojo Tentopstelling

Tentopstelling

De JoJo Poffertjes tentopstelling: flexibel, weerbestendig en onze voordeligste optie, perfect voor binnen of buiten. Een goede optie voor elk feest!
Foodtruck

‘Al vele jaren heb ik met groot plezier samengewerkt met JoJo Poffertjes ten behoeve van verschillende initiatieven. Of het nu een groot of klein evenement betrof, Josefine en Ferdi wisten altijd te komen met een passende set-up en kwaliteit. Op de ‘massa-evenementen’ heb ik nog nooit een beter georganiseerde poffertjes cateraar gezien dan JoJo Poffertjes. Ik durf ook wel dat stellen dat die er niet is. Met JoJo Poffertjes haal je een betrouwbare partner in huis met een kwalitatief product en een fantastische uitstraling. 


Jeroen Schreurs,  ondernemer

JoJo Poffertjes op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.