JoJo Poffertjes bakfiets! 

Deze mobiele lekkernijenkeuken brengt de gezelligheid en smaak van versgebakken poffertjes naar je toe.

Bakfiets boeken?

Jouw gasten op oer-Hollandse gezelligheid trakteren?

Geef elk evenement een onvergetelijke twist met de JoJo Poffertjes Bakfiets. Ideaal voor welk evenement dan ook, onze bakfiets brengt de charme en smaak van versgedraaide lekkernijen direct naar je gasten. Geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties ongeacht de grootte van het evenement. Laat ons de sfeer verhogen en je gasten verrassen met de oer-Hollandse ervaring van ter plekke vers bereide poffertjes!

JoJo Poffertjes, het draait altijd op iets goeds uit!

JoJo Poffertjes Bakfiets 

Het hart van deze kraam is een echte Sachs brombakfiets model uit 1959, wat hem heel bijzonder maakt. Om het nog mooier te maken, hebben we sierlijke messing touch toegevoegd aan de kraam die het een elegante uitstraling geeft. Er zit standaard één oven in, maar op aanvraag, kunnen we een extra oven plaatsen om meer poffertjes tegelijk te kunnen bakken.


  • Capaciteit per uur: 150 porties
  • Afmeting: 3m diep x 4,5m breed x 3m hoog
  • Nodige doorgangsbreedte: 1,50 m
Bakfiets boeken?


Binnenfeest?

Organiseer je een binnenfeest? Onze poffertjesbakfiets is ook zonder kap leverbaar. Deze is bakfiets is uitgerust met een elektrische oven, wat voor binnen locaties een wettelijke vereiste is. Je krijgt dan onze 

Huisman brombakfiets origineel uit de jaren 60.

 

  • Capaciteit per uur: 150 porties
  • Afmeting: 3m diep x 4,5m breed x 90 cm hoog

Terras

De Bakfiets is uit te breiden met ons gezellige 3 x 3m terras, perfect voor als je wat extra zitplekken wilt toevoegen. Dit terras komt met bierbanksets in onze vrolijke huisstijl. Om ervoor te zorgen dat iedereen droog blijft, kunnen we het terras overkappen met onze tenten. Deze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er geen regen tussendoor komt. We kunnen ook extra zijwanden plaatsen om de wind tegen te gaan en een terrasheater toevoegen om iedereen lekker warm te houden.


Net als onze andere kramen voldoen deze tenten natuurlijk aan alle veiligheidseisen voor brandveiligheid.

€ 1150,-

JoJo Poffertjes Bakfiets

Deze authentieke, mobiele lekkernijenkeuken brengt de gezelligheid en smaak van versgebakken poffertjes naar je toe. Met een capaciteit tot 150 porties per uur is het de perfecte toevoeging voor elk feest, binnen of buiten. Kortom, een sfeervolle, smakelijke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Toppings, koffie en terras zijn eenvoudig bij je bestelling bij te boeken.


Inbegrepen

Maximaal 4 uur lang bakken tot 450 porties met boter en suiker, door ons ervaren personeel.


Niet inbegrepen:

9% btw. Reiskosten vanaf de Achterhoek €0,85 per km. 


Neem contact op voor beschikbaarheid.

Onze andere kramen!

Jojo Tentopstelling

Tentopstelling

De JoJo Poffertjes tentopstelling: flexibel, weerbestendig en onze voordeligste optie, perfect voor binnen of buiten. Een goede optie voor elk feest!

Foodtruck

De JoJo Poffertjes foodtruck, met een unieke Barkas uit oost Duitsland. Deze gezellige kraam brengt de nostalgische sfeer en look van de jaren '50 en '60 terug.

JoJo Poffertjes Bakfiets is al meerdere jaren aanwezig geweest op Food Festival Venhuizen. De uitstraling, de professionaliteit en de gerechten vallen enorm in de smaak bij bezoekers en dat maakt Jojo Poffertjes een waardevolle toevoeging op het festival !!!!

Ron Laan - Foodfestival Venhuizen

JoJo poffertjes op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.