Boek hier onze Poffertjestent!

Ontdek waarom deze niet kan missen op jouw evenement!

Jouw gasten trakteren op oer-Hollandse gezelligheid?

De JoJo Poffertjes Tentopstelling maakt van jouw evenement een echt oer-Hollands feestje vol smaak en plezier! Bij ons gaat het allemaal om de magie van verse poffertjes. Een heerlijke verrassing die jouw gasten zien veranderen van beslag tot de heerlijke goudbruine lekkernijen, recht voor hun ogen.

JoJo Poffertjes, het draait altijd op iets goeds uit!

Jojo Tentopstelling

JoJo Tentopstelling

Onze JoJo Tentopstelling valt op door zijn vrolijke en speelse look. Deze poffertjeskraam kunnen we aan alle kanten openen en uitnodigend maken, zodat gasten aan alle kanten kunnen zien hoe de poffertjes gebakken worden. 


Deze kraam is 3 x 3 m en de basiscapaciteit van deze kraam is 100 porties per uur.  Extra tentkramen kunnen eenvoudig aangekoppeld worden voor een grotere capaciteit per uur.


Standaard bakken we op gas en hebben we dus weinig tot geen elektriciteit nodig. Is jouw feest binnen, dan kunnen we een elektrische oven inzetten en de overkapping weglaten.


Dus of je feest nu groot of klein is, binnen of buiten, onze Tentopstelling is perfect

Tentopstelling boeken?


kersen poffertjes met witte en melk chocolade

Extra opties

Stel jouw perfecte Poffertjeskraam samen!


1. Terras

Voeg een kleurrijk terras toe voor meer gezelligheid en zitplekken. Ideaal voor gasten om te ontspannen en te genieten van hun poffertjes en koffie. Zie onderaan de pagina voor meer informatie over het terras.


2. Koffie 

Upgrade je kraam met een volautomatische koffiemachine, gevuld met onze eigen koffiebonen. Deze koffiebonen zijn speciaal geselecteerd op smaak voor de perfecte harmonie met onze poffertjes! 


3. Extra Toppings

Bied je gasten de vrijheid om hun poffertjes zelf naar hartenlust te versieren. Met onze unieke toppings geef je de poffertjes een extra bijzondere touch, voor een heerlijke twist die ongetwijfeld bij iedereen in de smaak zal vallen.


4. 200 porties per uur nodig? Boek een extra tentkraam!  

Organiseer je een groot evenement en denk je dat 100 porties per uur niet voldoende zijn? Boek een tweede kraam om je gasten tot wel 200 portie poffertjes per uur te kunnen bieden!

Terras

De Tentopstelling is uit te breiden met een gezellige 3 x 3m terras, perfect voor als je wat extra zitplekken wilt toevoegen. Dit terras komt met bierbanksets in onze vrolijke huisstijl. Om ervoor te zorgen dat iedereen droog blijft, kunnen we het terras overkappen met een tent. Deze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er geen regen tussendoor komt. We kunnen ook extra zijwanden plaatsen om de wind of regen tegen te gaan.Net als onze andere kramen voldoen deze tenten natuurlijk aan al de veiligheidseisen voor brandveiligheid.

€ 850,-

Boek onze Poffertjestent!

  • Tot 4 uur lang genieten van verse poffertjes met boter & suiker
  • We bakken in de piek 100 portie poffertjes per uur 
  • Verras: poffertjes met verse aardbeien, chocolade & slagroom!
  • Serveer ook de lekkerste koffie van vers gebrande bonen!
  • 20% korting op de tweede kraam

Excl. 9% btw. €0,85 p/km na 50km van Winterswijk.

€175 per extra bakuur


Mail ons voor beschikbaarheid óf een offerte op maat indien je een capaciteit van meer dan 200 porties per uur wil. 


Onze andere kramen!

Bakfiets

De JoJo Poffertjes bakfiets, met een vintage brombakfiets uit de jaren '60, is beschikbaar met of zonder kap, perfect voor zowel binnen- als buitenlocaties!

Foodtruck

De JoJo Poffertjes foodtruck, met een unieke Barkas uit oost Duitsland. Deze gezellige kraam brengt de nostalgische sfeer en look van de jaren '50 en '60 terug.

Het is prettig samenwerken met JoJo Poffertjes. De kwaliteit van de poffertjes is goed en de uitvoering is netjes verzorgd.

Ze denken graag mee over de inzet van aantallen en de juiste opstelling.

Een aanrader als je poffertjes tijdens je event wilt inzetten.

.


Eveline Schuurman - Plan X Events

JoJo op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.