Onze koffie 

Lees over onze lekkere bakkies!

Onze heerlijke koffie

Bij JoJo Poffertjes delen we onze passie voor perfecte poffertjes én voortreffelijke koffie. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste koffiebeleving, ideaal te combineren met onze poffertjes. Onze kramen (als je voor deze optie kiest) zijn uitgerust met onze topklasse koffiemachines voor die authentieke barista touch. Geniet van onze brede selectie aan koffiespecialiteiten, thee, warme chocolademelk en ijskoffie.
Onze machines


Onze eigen koffieboon!

Onze eigen JoJo Poffertjes koffieboon zet ons op de kaart; een exclusieve boon uit Ethiopië, met de hand geplukt voor de beste kwaliteit. Deze boon onderscheidt zich door zijn zoete, chocoladeachtige smaak. In samenwerking met een ambachtelijke koffiebranderij zorgen we dat de bonen vers worden gebrand, waardoor de authentieke koffiesmaak optimaal behouden blijft. Laat je verleiden door de unieke smaak van onze koffie, perfect in harmonie met onze poffertjes.

Hoe werkt het?

Bij het afrekenen van jouw favoriete poffertjeskraam kun je aangeven wat je er allemaal extra bij wilt hebben. Denk hierbij aan koffie, een extra terras - perfect om je koffie op te drinken - of extra toppings om de poffertjes bij je koffie nóg lekkerder te maken. Klinkt dit als iets voor jou? Boek dan nu en geniet van onze exclusieve koffieboon en poffertjes op jouw evenement 😄.

Ontdek wat anderen van ons vinden!

Lekkere Kaffee

Sehr lecker und der Kaffee ist auch gut 

Ingrid Roth

Poffertjes en Koffie een aanrader!

Een kopje koffie en portie poffertjes. Op de markt en festivals zeker een aanrader poffertjes en koffie van Jojo poffertjes.
Bernard Vaags

Al vele jaren heb ik met groot plezier samengewerkt 

Of het nu een groot of klein evenement betrof, Josefine en Ferdi wisten altijd te komen met een passende set-up en kwaliteit.

Foodtruck

Jeroen Schreurs

De Koffie apparaten

Bij JoJo Poffertjes begrijpen we dat de perfecte kop koffie een samenspel is van uitmuntende bonen en de kunst van het zetten zelf, waarbij precisie in temperatuur en malingsgraad centraal staan. Daarom zijn we trots op onze twee zorgvuldig geselecteerde koffiezetmethoden, elk met hun eigen charme en kwaliteit, om aan alle koffievoorkeuren te voldoen lees daar hieronder meer over.

koffie van de Jura volautomaat

Onze Jura volautomaten leveren snel koffie van baristakwaliteit, ideaal voor wie snel wil genieten van een heerlijke kop koffie of espresso. Optioneel uitgerust met cappuccino en latte functies, maakt deze machine met zijn gebruiksgemak en compactheid het perfecte gezelschap bij elke poffertjeskraam. Zo kunnen we iedereen moeiteloos voorzien van topkwaliteit koffie, zelfs tijdens het bakken van poffertjes. De optie koffie is eenvoudig toe te voegen bij het boeken van een JoJo Poffertjeskraam in je bestelling.

Barista koffie van de Sanremo Pistonmachine

Voor de ultieme koffie-ervaring nodigen we je uit om een van onze barista's aan het werk te zien met de Sanremo piston machine. Deze professionals bereiden met hand en hart de lekkerste koffies, espresso's, lattes en cappuccino's. Dankzij de capaciteit om vier koppen tegelijk te zetten, verdubbelt de Sanremo de snelheid vergeleken met volautomaten. Ook hebben we twee apparte koffiemolens voor verschillende malingsgraden, garanderen onze barista's de perfecte kop koffie, afgestemd op jouw smaak. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, als je graag een koffie barista van ons wil inhuren voor jouw evenement.

Elke zaterdag  zit ik bij  Jojo poffertjes. En genieten de kids van een heerlijke portie poffertjes met toppings naar wens. En zelf drink ik dan een vers gezette koffie onder het genot van een achtergrond muziekje!!!!

Frederieke Put

JoJo Poffertjes op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.