Alles over onze poffertjes

Ontdek hier waarom onze poffertjes de lekkerste poffertjes zijn!

Ontdek het geheime recept achter onze poffertjes

We gaan ons geheim natuurlijk niet zomaar weggeven 😉. Een tipje van de sluier is wel dat we alleen maar natuurlijke, lokale ingrediënten gebruiken voor onze poffertjes. Zo gebruiken we meel van molen de Hoop in Zevenaar en eieren van de vrije uitloop kippen van boerderij Wegdam in Lochem. Voor speciale gelegenheden voegen we verse melk van lokale boeren toe, wat onze poffertjes een heerlijk romige textuur geeft. Deze keuze voor streekproducten benadrukt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en de ondersteuning van de lokale economie, en maakt elke poffertje niet alleen smaakvol maar ook betekenisvol. Tenslotte zijn onze poffertjes ook nog eens 50% groter dan normale poffertjes. Een echte ervaring dus!
poffertjes

Waarom zijn jullie poffertjes zo lekker?

Het doet ons enorm veel goeds als we deze vraag krijgen 😊. Onze poffertjes zijn het resultaat van jaren experimenteren, proeven en perfectioneren. We hebben een recept ontwikkeld die elk poffertje de ideale luchtigheid, perfecte garing, en een onweerstaanbaar lekkere smaak geeft. Het is deze toewijding aan kwaliteit die onze poffertjes onweerstaanbaar maakt.

Gebakken in Rijstolie

Wij kiezen voor rijstolie - een keuze die goed is voor zowel het milieu als je gezondheid. Rijstolie, rijk aan vitamine E en antioxidanten, vereist geen ontbossing voor de productie en is een bijproduct van rijst. Het heeft een hoge hittebestendigheid en voegt geen smaak toe aan de poffertjes, waardoor hun authentieke smaak perfect naar voren komt.

Ontdek wat anderen van ons vinden!

Ook vegan poffertjes

Op de markt en festivals zeker een aanrader poffertjes en koffie van Jojo poffertjes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Nadat meerdere personen aangaven geen dierlijke producten te willen eten. Of geen melk ivm lactose intolerantie hebben ze een vegan poffertjes ontwikkeld .

Bernard Vaags

Elke zaterdag weer

Elke zaterdag zit ik bij  Jojo poffertjes. En genieten de kids van een heerlijke portie poffertjes met toppings naar wens. En zelf drink ik dan een vers gezette koffie onder het genot van een achtergrond muziekje. Bedankt jojo poffertjes voor de fijne zaterdag momentjes.
Frederiek Put

JoJo Poffertjes bij the Greenery

Mijn vader had bij Barendrecht greenery poffertjes gehaald en hij had ze meegenomen naar huis en ik proefte ze, ze waren heel lekker.
Richard de Bruin 


Zelf versieren

Bij ons krijg je de vrijheid om zelf je poffertjes te versieren met een scala aan heerlijke sauzen en vrolijke garneringen. Deze unieke ervaring maakt het eten niet alleen smakelijker, maar ook een stuk leuker. Creativiteit aan tafel!

Allergenenvriendelijk

We zijn ons bewust van voedselallergieën en dieetvoorkeuren. Onze poffertjes bevatten melk, ei, en gluten, maar voor onze veganistische vrienden en diegenen met allergieën voor melk en ei bieden we met zorg bereide veganistische poffertjes aan. Zo kan iedereen genieten van onze heerlijke lekkernijen.

In de afgelopen 10 jaar met deze toppers heel vaak mogen samenwerken. Buitenom dat ze de lekkerste poffertjes van de regio hebben hebben ze ook verassende toppings en zeer mooi aangeklede stands en trucks. Op nog heel veel toffe klussen samen!

Martijn Doornink  - Woodies Eten en Drinken

JoJo Poffertjes op jouw evenement?

Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust via de contact pagina laat een berichtje achter of contacteer ons via een van de andere contact mogelijkheden.