Bekijk de meest gestelde vragen 

Ontdek welke vragen die anderen hebben gesteld, zodat jij het niet meer hoeft te doen  

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen bij het huren van een poffertjeskraam?

Bij het huren van een poffertjeskraam zijn de poffertjespan, benodigde apparatuur, ingrediënten, en professioneel personeel inbegrepen.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het opzetten van de poffertjeskraam?

De benodigde ruimte varieert, maar over het algemeen heeft de poffertjeskraam een oppervlakte van ongeveer 3 x 3m tot 5 x 7m nodig. Afhankelijk van het soort kraam dat je huurt uiteraard.

Zijn er specifieke stroomvoorzieningen vereist voor de poffertjeskraam?

Als jou evenement overdag plaats vindt, en je maakt geen gebruik van onze toppings of koffie, dan hebben we geen stroom nodig. Indien we wel verlichting nodig hebben, of we bieden verwarmde toppings en/ of koffie dan hebben we aan één stroomgroep voldoende

Bieden jullie ook personeel aan om de poffertjes te bereiden tijdens het evenement?

Zeker! Ons ervaren personeel zal ter plaatse zijn om de poffertjes vers te bakken en te serveren, zodat je zelf de focus kunt hebben op je evenement.

Wat is de minimale inhuur tijd voor een poffertjeskraam?

De minimale huurperiode is in principe 2 uur, maar we staan open voor overleg en passen ons aan aan de behoeften van jouw evenement.

Zijn de poffertjeskramen geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen?

Ja, onze poffertjeskramen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenevenementen. Ze zijn voorzien van een overkapping voor het geval van regen. Onze tent opstelling pas zelfs door een kleine voordeur.

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen of allergieën?

Onze poffertjes bevatten gluten, melk en eieren. Het bevat geen noten of pinda's of een kruisbesmetting daarvan. We bieden standaard ook vegan poffertjes, zonder melk en zonder ei, die we op aanvraag van de gast zullen bakken. Helaas hebben we nog geen glutenvrije poffertjes ontwikkeld.

Hoe kan ik een poffertjeskraam reserveren voor mijn evenement?

Je kan eenvoudig een poffertjeskraam reserveren door contact met ons op te nemen via het online formulier op onze website of via de telefoon. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.